L'Avi Miquel 

Miquel Ventura

25.08.1929, Molins de Rei (Barcelona) -

25.10.2012, Riudoms (Tarragona)

Al 1931 l’antiga pastisseria Casa Molons va apadrinar a Miquel Ventura Cornella i el va formar com a pastisser.

Qui més endavant va adquirir el negoci i va fundar Ventura Pastissers la primera generació d’una empresa familiar i propera amb l’objectiu de satisfer els desitjos més dolços de les boques més llamineres i exigents.Lamentem la seva recent pèrdua, però esperem saber reflexar la seva dedicació i vocació com a pastisser produïnt els productes amb la qualitat que es mereix, la de tota la vida. 

José Antonio Sáez 

Mestre Pastisser i CEO de Xocosave

1956, La Peza (Granada).

La segona Generació de Pastissers de la Casa.

Pastisser per vocació va apendre de les mans del Mestre i sogre Miquel Ventura.

 

Artista de dues pastes. Perfeccionista y detallista, caracterísitques que va heredar del seu ofici paral.lel com a encarregat de la construcció.

 

Actualment involucrat al Món de la Pastisseria des de 2010.Ell i l'Adan son els pastissers artistes actuals de la casa. 

Maria Antonia Ventura Salas

Directora General de Xocosave

 

1962, Riudoms (Tarragona).

 

Filla del gran Mestre Miquel Ventura Cornella. 

Va heredar la humil i artesana pastisseria del poble possant tot el seu esforç i il·lusió en fer crèixer l'empresa.

Emprenedora per vocació, ha tirat endavant el negoci de la Pastisseria des de la Jubilació dels seus pares fina a donar aquesta última empenta al 2012, adquirir la Marca Xetoxi  i crear Xocosave SL.

 

Amb l'ajuda del seu marit i fills, esta fent realitat el somni de continuar i dirigir una de les pastisseries i xocolateries amb més qualitat del sector artesa de Catalunya.

 

  

Adan Sáez Ventura

Mestre Xocolater1985, Riudoms (Tarragona).

L’Adan va néixer en una família pastissera envoltat de dolç i va créixer amb les mans dins la farina  i la sucre fascinat per la màgia que d’allí en sorgia.

 

Aprenent del seu avi i mestre artesà Miquel Ventura,
i recolzat per la segona generació, els seus pares José Antonio Sáez i Maria Antonia Ventura, el món de la pastisseria el va a anar captivant.

Pastisser per vocació i inspirat per la seva família, va desenvolupar la seva formació en la prestigiosa escola Joviat de Manresa i a l’Escola de Pastissers del Gremi de Barcelona (EPGB) on també va realitzar un Màster d’especialització en Xocolata i va exposar en el Museu de la Xocolata de Barcelona.Gràcies al seu talent i creativitat per la Xocolata, al 2006 va guanyar el segon premi com a escultor de xocolata a Perpinyà .

Aprofitant l’estància a la ciutat comtal, l’Adan va passar per les mans de prestigioses pastisseries com la Foix de Sarrià, amb el Carles Mampel de Bubó, amb el Pere Camps a la Pastisseria Lis i amb el Takachi Ochiai a la única pastisseria Japonesa del país, l’Ochiai.

 

 

L'Adan es les mans de la tercera generació de Ventura Pastissers. Es un jove emprenedor i amb l'objectiu de mantenir les maneres artesanes en la pastisseria oferint productes de gran qualitat per satisfer tots els sentits, ja que tot el que passa per les seves mans ho transforma en obres d'art.

 

Es així, doncs, com junt amb la seva família emprenen un nou viatge sobre aquesta base centenària creant Xocosave S.L.
Per a què lo bo, duri per sempre.

Eva Sáez Ventura

Eva Sáve

Arquitecta d'Interiors

Dissenyadora Creativa


1986, Riudoms (Tarragona).

Creadora de la imatge i del logo de Xocosave, arran d'un últim esbós de l'avi Miquel. Va ser la primera e adaptar el seu nom Artistic de Sáve.

Dissenyadora per vocació, arquitecta de professió.
Ella va créixer en l'entorn de la pastisseria i d'una família creativa col·laborant sempre en la part comercial junt amb la mare i l'àvia.

Des de Ja de ben petita amb boli en mà dibuixava allí on hi veia un petit espai en blanc. Es va fer gran en un entorn familiar, colorit, creatiu i dolç. I a casa sempre ha aportat idees creatives.

La seva formació es basa en l'arquitectura d'Interiors i disseny a l'ESDi de Barcelona.
Disseny del Moble al SeamK de Finlandia, un Màster en Infoarquitectura 3D i experiència laboral a Barcelona, Shanghai i Alamània, on actualment desenvolupa la seva carrera professional instal·lada a la Selva Negra.

A la distància i des del Backstage de Xocosave, l'Eva sempre ha donat motivació i suport a la família en el tema creatiu i de desenvolupament de l'empresa. Així com un cop fort de marketing que va donar la primera empenta a l'empresa

 

Podeu seguir

els seus treballs a

Eva Sáve · Design

o

www.evasavestudio.com

 

  

  • Instagram - Negro Círculo
  • Instagram - Negro Círculo
  • Instagram - Negro Círculo
  • Instagram - Negro Círculo